CENTRE DE COLECTARE

Dutch Trading dispune de centre de colectare special amenajate pentru preluarea bovinelor cat si a ovinelor. De aici, animalele sunt transportate catre ferma situata in localitatea Mizil, judetul Prahova, luand parte la un proces de ingrasare automatizat si atent monitorizat.

DUTCH TRADING COMERCIALIZEAZA:

BOVINE

Societatea noastra achizitioneaza tineret bovin apartinând raselor Angus, Blue Belge, Charolaise, Limousine si Simental sau metisii acestora. Achizitia se face la ferma din localitatea Mizil, judetul Prahova, la unul dintre centrele noastre de colectare sau prin intermediul achizitorilor nostri.
Vezi

OVINE

Societatea noastra achizitioneaza tineret ovin. Achizitia se face la ferma din localitatea Mizil, jud. Prahova, la unul dintre centrele noastre de colectare sau prin intermediul achizitorilor nostri.
Vezi

CARCASA

Dutch Trading comercializeaza carcasa bovine si carcasa ovine. Animalele ce urmeaza a fi sacrificate sunt atent selectionate si verificate, carcasa rezultata fiind de calitate superioara. Sacrificarea se face in centre de abatorizare special amenajate, dispunand de cele mai moderne facilitati.
Vezi

CONTACT

va contactam noi

Se trimite...

A intervenit o eroare la formularul de contact.
Vă rugam sa folosiți datele de contact.

Solicitarea dvs. a fost trimisa cu succes!

Dutch Trading International SRL

CUI RO24304422

J29/2218/2008

 

Str. Abatorului nr.1, oras Mizil, jud. Prahova

Cod Postal: 105800 - România

 

 

+4 0244.250.278

+4 0732.161.571

fax: +4 0244.250.279

 

info@dutchtrading.ro

info@ccbovine.ro