MISIUNEA NOASTRA

SATISFACEREA PROMPTA

 A NEVOILOR CLIENTILOR DIN 2005.

Dutch Trading este o societate infiintata in anul 2005, avand ca obiect de activitate principala comertul cu bovine, ovine si carcasa. Compania achizitioneaza animalele atat prin intermediul centrelor de colectare direct de la marile ferme din Romania cat si prin achizitori proprii.

Animalele, odata ajunse in curtea Dutch Trading, au parte de conditii excelente de crestere, beneficiind de ingrijire oferita de un staff cu o vasta experienta in domeniu.

 

Dutch Trading International activeaza pe piata autohtona inca din anul 2005, ocupandu-se, in principal, de comertul cu tineret bovin si tineret ovin. Societatea dispune de o ferma moderna, aflata in localitatea Mizil, judetul Prahova, cat si de centre de colectare special amenajate pentru preluarea, selectarea, manipularea si distribuirea animalelor in cele mai bune conditii. Manipularea, selectarea si ingrijarea animalelor se face cu ajutorul personalului calificat si cu o vasta experienta in domeniu.

 

Transportul animalelor se realizeaza prin intermediul propriei flote de camioane, acestea dispunand de cele mai moderne dotari in materie de transport animale vii.

In materie de hrana a animalelor, Dutch Trading detine propriul centru de furaje si sistem de furajare automatizat, atat pentru bovine cat si pentru ovine.

 

 

DESPRE COMPANIE

BOVINE

Societatea noastra achizitioneaza tineret bovin apartinând raselor Angus, Blue Belge, Charolaise, Limousine si Simental sau metisii acestora. Achizitia se face la ferma din localitatea Mizil, judetul Prahova, la unul dintre centrele noastre de colectare sau prin intermediul achizitorilor nostri.
Vezi

OVINE

Societatea noastra achizitioneaza tineret ovin. Achizitia se face la ferma din localitatea Mizil, jud. Prahova, la unul dintre centrele noastre de colectare sau prin intermediul achizitorilor nostri.
Vezi

CARCASA

Dutch Trading comercializeaza carcasa bovine si carcasa ovine. Animalele ce urmeaza a fi sacrificate sunt atent selectionate si verificate, carcasa rezultata fiind de calitate superioara. Sacrificarea se face in centre de abatorizare special amenajate, dispunand de cele mai moderne facilitati.
Vezi

DUTCH TRADING COMERCIALIZEAZA:

CONTACT

va contactam noi

Se trimite...

A intervenit o eroare la formularul de contact.
Vă rugam sa folosiți datele de contact.

Solicitarea dvs. a fost trimisa cu succes!

Dutch Trading International SRL

CUI RO24304422

J29/2218/2008

 

Str. Abatorului nr.1, oras Mizil, jud. Prahova

Cod Postal: 105800 - România

 

 

+4 0244.250.278

+4 0732.161.571

fax: +4 0244.250.279

 

info@dutchtrading.ro

info@ccbovine.ro